Varukorg

✓ Fri frakt vid köp för 800 kr   ✓ 1-6 dagars leverans

Om oss på FestPrissen.se

Sveriges mest prisvärda partykasse!

FestPrissen.se är en e-handel med allt inom party, maskerad och skämt. Vi jobbar hårt med att hitta de bästa varorna till ett så bra pris som möjligt. Att ha ett originellt utbud är också viktigt för oss och söker ständigt efter nya roliga produkter som sticker ut från konkurrenterna. Vi har leverantörer över hela världen och är ständigt på jakt efter nya.

FestPrissen.se är ett familjeföretag som ägs och drivs av familjen Axelsson Kejbert. Det var även vi som grundade och drev KalasKompaniet i över 20 år. Vi har varit aktiva i party- och maskeradbranschen i över 20 år och kan därför med gott samvete säga att vi kan det här med festligheter.

Vi som jobbar på FestPrissen älskar allt som har med fest att göra och tycker man ska ta alla tillfällen i akt att fira något. Det finns så många tillfällen under året är man kan fira, förutom det självklara som födelsedagar så har vi alla högtider man kan fira så som nyårsafton, alla hjärtans dag, nationaldagen, midsommarafton, Kräftskivan, Halloween, julafton med mera. Sen dyker det upp massor med andra tillfällen som hör livet till så som bröllop, examen, förlovning, möhippa och svensexa och mycket mycket mer! Vi ser till att ha ett grymt utbud av festliga saker till bra priser så du ska få en oförglömlig fest eller firande!

 

Let’s Party!!

Med vänliga hälsningar

Philip Axelsson
Medgrundare och Website Manager
festprissen.se@gmail.com

Johanna Axelsson
Medgrundare, Inköp och Ekonomi
festprissen.se@gmail.com

Fri Frakt

Vid köp över 800 kr

Pengarna tillbaka garanti

14 dagars öppet köp

Snabba leveranser

1-6 dagars leverans