Varukorg

✓ Fri frakt vid köp för 800 kr   ✓ 1-4 dagars leverans

Fest-Bloggen!

Beer pong spel

Maxa förfesten med Beer Pong!

Beer pong är ett klassiskt förfests spel som alltid ger gott om skratt och glädje. Det är ett enkelt spel som endast kräver ett bord, tio till tolv plastmuggar, två bollar och öl.

För att börja spela, placera åtta till tio plastmuggar på varje sida av bordet, med en mugg i mitten, för att skapa en triangel. Se till att ha samma antal muggar på båda sidorna för att det ska vara jämnt. Placera sedan två bollar på bordet, en för varje spelare. Varje spelare tar en boll och lägger den bakom sin motsättande linje, som är den linje som skiljer de två lag som tävlar. När bollen är på plats, får spelarna ta tur att slänga bollen mot motsatt lags muggar. Om spelaren träffar en mugg, tar den andra spelaren bort muggen och klunkar upp all öl. Om spelaren missar, är det den andra spelarens tur.

Spelet fortsätter tills att ett lag har fått bort alla muggar. Det vinnande laget är det som fick bort alla muggar först. Detta är ett av de mest populära förfests spelen som både kan spelas inomhus och utomhus. Det ger alltid en nivå av spänning och glädje till alla som deltar. Beer pong är kul, spännande och enkelt att lära sig.

Det är helt klart ett måste för att ha en lyckad förfest!

Fri Frakt

Vid köp över 800 kr

Pengarna tillbaka garanti

14 dagars öppet köp

Snabba leveranser

1-4 dagars leverans