Varukorg

✓ Fri frakt vid köp för 800 kr   ✓ 1-4 dagars leverans

Frågor & svar

Nedan hittar du svaret på de vanligaste frågorna som vi brukar få.
Skulle du mot förmodan inte hitta svaret på din fråga här så är du mer än välkommen att kontakta oss på festprissen.se@gmail.com

Vanliga frågor & svar

Enligt vår hemsida är leveranstiden mellan 1-4 arbetsdagar och dag 1 räknas från dagen efter du lagt din order, förutsatt att du lägger den innan klockan 15:00.
Normalt sett brukar det ta ca 2 dagar för leverans men kan i vissa fall ta längre tid, exempelvis om du bor på en postkod som har leverans varannan vardag.

Ibland händer det att orderbekräftelsen hamnar i din inkorgs skräppost så kika även där. Har den inte gjort det och du undrar om köpet gått igenom så är du välkommen att kontakta oss. Har du genomfört swishen och pengar har dragits från ditt konto så har köpet gått igenom och ordern har kommit till oss.

Det stämmer, vi är ett litet familjeföretag som driver den här hemsidan vid sidan om våra ordinarie jobb. Därmed har vi valt att enbart ha en mailadress som kontaktväg. Däremot svarar vi alltid på ditt mail inom 24 timmar.

Du har 14 dagars öppet köp. Det innebär att duska kontakta oss om retur 14 dagar från det att paketet finns att hämta eller har levererats till dig.

Du returnerar en eller flera varor genom att kontakta oss inom 14 dagar på festprissen.se@gmail.com. 

Vi kommer då be dig att paketera varorna på ett sätt så de inte skadas i returen. Du ska sedan ta med paketet till närmaste postombud där du betalar i kassan och ber dem att skicka paketet till:

Fest med Fille AB
Tornvägen 3
18352 Täby

Ange även kontaktuppgifterna Festprissen.se@gmail.com och telefonnummer 0735090851 till försändelsen.